droogkap

Duurzame producten bij Kapsalon Shavers

04 June 2016

Sindskort vind je in onze salon de producten van het merk Davines. Wij kunnen ons namelijk helemaal vinden in hun visie:

'Bij Davines geloven wij dat het leven een balans tussen schoonheid en duurzaamheid is. Wat wij 'duurzame schoonheid' noemen, kan ons leven en de wereld om ons heen verbeteren.

Ons ideaal van schoonheid werkt niet zonder praktische en ‘duurzame’ inspanningen. Voor ons staat duurzaamheid voor de verantwoordelijkheid die we verschuldigd zijn aan onszelf, de mensen waarmee we werken, onze klanten, en de wereld waarin we vandaag en morgen leven en werken. Onze visie van ‘duurzaamheid’ betreft een scala van verbonden betekenissen:

  • inzet voor het minimaliseren van de impact op het milieu, waarbij niets ten koste gaat van de kwaliteit of kwantiteit van de natuurlijke middelen van vandaag en morgen.
  • effectiviteit van onze producten en de veiligheid van onze klanten dankzij het bevoorrechte gebruik van natuurlijke ingrediënten, aangevuld met cutting-edge cosmetische technologieën en een ambachts-geest.
  • ‘vrijheid van creatie’. Onze beslissingen zijn gebaseerd op ‘intuitie’ in plaats van ‘berekening’ en door een pioniersgeest die ons de mainstream doet vermijden om ideeën te verkennen die verder gaan dan trends. Bij Davines, wordt elk idee vrij geboren en vervolgens ontwikkeld met authenticiteit, in harmonie met onze waarden;
  • ‘ethiek’. Het woord ‘ethiek’ in het oude Grieks betekent ‘huis, onderdak, schuilplaats’. Geïnspireerd door deze omschrijving en de trots van een familiebedrijf, maken we onze professionele omgeving een huiselijkere plek waar we ons kunnen ontwikkelen en oprechte en vertrouwde relaties laten ontstaan met anderen, gebaseerd op transparantie en samenwerking.'

Je vindt de collectie producten nu bij Kapsalon Shavers.


Mijn oude FAAM rollenautomaat

16 May 2015

Deze toffe retro FAAM rollenautomaat is bij ons al jaren een mooie aanvulling in ons interieur. Faam muurautomaten hingen in de jaren ’60 buiten bij snoepwinkels en kruideniers. Er zaten drop- en pepermuntrollen in, zodat je ook na sluitingstijd aan je rolletje snoep kon komen. Helaas werkt hij met oude muntjes...


Shavers Kapsalon werkt samen met Hal 72

16 April 2015

Hal 72 is een loods en webshop met stoere industriële & vintage meubels, lampen en woonaccessoires. Samen met Hal 72 hebben wij het interieur onder handen genomen. Mijn retro spullen, zoals de FAAM automaat en de oude barbierstoel leveren een mooi geheel op met de industriële meubels van Hal 72, zoals de tafel, stoelen, lamp en cactusjes. En het leuke is, alles wat je ziet in de salon is ook nog bij ons te koop! Nieuwe kleuren op de wand maakte het af. Het voelt huiselijk aan en we komen er echt thuis.